Unescocat

Inici > Serveis: Publicacions > Materials IDH

 

Més enllà de l’escassetat: el poder, la pobresa i la crisi mundial de l’aigua (Material didàctic basat en l’Informe sobre el desenvolupament humà 2006 del Programa de les Nacions Unides per al Desenvolupament)

El material didàctic basat en l’Informe sobre el desenvolupament humà 2006 elaborat per Unescocat – Centre UNESCO de Catalunya, inclou sis pòsters, vuit fitxes d’activitats per a l’alumnat i un manual per al professorat. El material està adreçat a joves d’educació secundària. Aquest material mostra, de manera atractiva i didàctica, els aspectes més rellevants de l’Informe sobre el desenvolupament humà 2006, una publicació de referència internacional del Programa de les Nacions Unides per al Desenvolupament, que el 2006 va estar dedicat  a la situació de l’aigua en el món.

Pòsters
Poster
Material per l'alumne
Material alumne
Manual del professor
Manual professor

 

Per visualitzar aquests documents es requereix un programa visualitzador de documents PDF. Clicant la imatge de sota podeu descarregar una versió gratuïta d'aquest programa.
[ES] Para visualizar estos documentos se requiere un programa visualizador de documentos PDF. Pulsando sobre la siguiente imagen podeis descargar una versión gratuita de este programa.