Notícies

Logo estils de vida

Estils de vida sostenible

24/07/2012

El Centre UNESCO de Catalunya, amb la col·laboració del l'Obra Social "La Caixa" i la Generalitat de Catalunya, ha elaborat el Projecte "Estils de vida sostenibles", consistent en uns materials divulgatius adreçats a joves, que tenen com a principal objectiu qüestionar un model de societat basat en el consumisme i motivar el canvi d'hàbits, d'actituds i de patrons de consum en favor de la cultura de la sostenibilitat.

 

Els materials, concretament una revista en línia i una guia de debat (elaborada pel Worldwatch Institute) amb preguntes que conviden a la reflexió, estan basats en els continguts de l’informe anual del Worldwatch Institute, publicat en català per Unescocat: L’estat del món 2010: La transformació de les cultures. El pas del consumisme a la sostenibilitat”.  Podeu accedir als materials editats en quatre llengües (català, castellà, anglès i francès) a través de la pàgina web: http://mesomillor.unescocat.org/index.php/ca/revista i també a: http://www.unescocat.org/ca/departaments/sostenibilitat/projectes-destacats/estils-de-vida-sostenibleVeure noticies

Vull rebre el butlletí setmanal