Notícies

Carles Torner

Relleu en la direcció del Centre UNESCO de Catalunya

16/07/2012

Carles Torner substitueix Miquel Àngel Essomba i assumirà les funcions de director del Centre UNESCO de Catalunya - Unescocat a partir del 3 de setembre.

 

L’Assemblea del Centre UNESCO de Catalunya ha acordat nomenar Carles Torner i Pifarré director de la institució. Carles Torner, que exercirà les seves funcions a partir del 3 de setembre, va ser Director de l’Àrea de Literatura i Pensament de l’Institut Ramon Llull entre l’any 2004 i 2010 i exerceix actualment com a professor de la Facultat de Comunicació Blanquerna de la Universitat Ramon Llull. Torner va presidir el Comitè de Traduccions i Drets Lingüístics de l’associació d’escriptors PEN Internacional i va ser un dels artífexs de la Declaració Universal de Drets Lingüístics (Barcelona, 1996). És doctor en Ciències de l'Educació per la Universitat de París VIII, poeta i escriptor, i ha signat nombroses entrevistes i articles sobre la llibertat d’expressió, els drets humans, els drets lingüístics i el diàleg intercultural.


Veure noticies

Vull rebre el butlletí setmanal