Notícies

Logo Rio +20

Unescocat a Rio+20

12/06/2012

El Centre UNESCO de Catalunya, gràcies a la seva condició d'entitat amb relacions oficials amb ECOSOC, serà present a la propera Cimera Rio+20, la Conferència de les Nacions Unides sobre el Desenvolupament Sostenible, que té lloc a la ciutat de Rio de Janeiro els dies 20 a 22 de juny. La delegació d'Unescocat està formada per Sergi Rovira, Javier Martín Vide, Cinthia Pereira i Puri Canals.

 

El Centre UNESCO de Catalunya ha habilitat un espai del seu lloc web per tal d'acollir-hi de manera permanent les reflexions, els textos i els comentaris que els membres de la delegació vagin enviant i tots aquells documents que ells considerin interessants de fer-nos arribar durant la seva estada a la Cimera Rio+20.


Veure noticies

Vull rebre el butlletí setmanal