Notícies

Aspirants Mossos d'Esquadra

Nou cicle de cursos sobre diversitat cultural a l'ISPC

31/05/2012

El Departament de Drets Humans i Diversitat Cultural del Centre UNESCO de Catalunya està coordinant durant aquests mesos de maig i juny el Seminari de Diversitat Cultural que organitza l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC), en el marc del Curs de la Formació Bàsica per a policies de Catalunya 2011-2012, marcat aquest any per la finalització del desplegament dels Mossos d’Esquadra.

 

Aquest seminari, adreçat a prop d'un miler d'alumnes o futurs policies, consisteix a donar formació sobre algunes de les comunitats que viuen a Catalunya, com ara el poble gitano, les comunitats de l'Àfrica Sudsahariana, d'Amèrica Llatina i del Marroc. La finalitat del seminari és l'apropament a la realitat de l’entorn cultural i social d’aquestes comunitats, i facilitar eines per millorar i afavorir la comunicació intercultural per una millor gestió de la diversitat. Unescocat porta mols anys coordinant i fent accions de docència a l’ISPC, tant a través d'aquests tipus de seminaris com mitjançant altres iniciatives de formació, elaboració de materials i projectes que entren en l’àmbit de la diversitat cultural, religiosa i de drets humans.


Veure noticies

Vull rebre el butlletí setmanal