Notícies

Logo Talia 2012

Obertes les inscripcions dels cursos Talia 2012

03/05/2012

La conferència de Joan Manuel del Pozo, professor de la Universitat de Girona, “Formar-se al llarg de la vida per assumir-la integralment” ha servit de marc per a la presentació pública dels cursos de formació Talia 2012. En l’acte, convocat per Unescocat i per l'Institut de Ciències de l’Educació de la UAB, també van intervenir Montserrat Anton, directora de l’ICE, Miquel Àngel Essomba, director del Centre UNESCO de Catalunya, i Claudi Alsina, secretari general del Consell Interuniversitari de Catalunya.

 

Talia 2012 és la segona edició d’un programa formatiu del Centre UNESCO de Catalunya en resposta a la necessitat d’una formació que exigeix una capacitació, reorientació i especialització professionals, basades en la reflexió crítica i en un pensament pràctic. Això ens ha d’ajudar a la construcció de la convivència, la cohesió social i el desenvolupament sostenible.

 

El programa consta de quatre cursos, que s’impartiran durant el darrer trimestre de l’any:

  • Coneixements i eines per a la gestió de la diversitat religiosa en l'àmbit social
  • Capacitació per al treball a l'àmbit social: drets humans i diversitat cultural
  • Introducció a la diversitat lingüística: la gestió del multilingüisme
  • Oportunitats professionals del patrimoni cultural

 

Vegeu tota la informació en aquest enllaç.


Veure noticies

Vull rebre el butlletí setmanal