Notícies

Water Chemical Solution

Finalitza l'Experiment Global de l'Aigua

19/04/2012

El XXIVe Debat de Química organitzat per la Societat Catalana de Química, a l'Institut d'Estudis Catalans, ha servit de marc per la cloenda del "Global Experiment: l'aigua una solució química". Aquesta activitat central de l'Any Internacional de la Química 2011, adreçada als escolars d'entre 10 i 18 anys d'arreu del món, ha estat promoguda a Catalunya per Unescocat, el Departament d'Ensenyament i la Societat Catalana de Química. Durant tot l'any 2011, i fins ara, s'ha realitzat diverses accions per a donar a conèixer aquesta iniciativa al professorat i animar els centres escolars a participar-hi i a enviar les dades a la base de dades internacional.

La representant de la UNESCO per al Global Experiment, Rovani Sigamoney, ha participat en l'acte de cloenda en què ha fet una anàlisi i una valoració de l'activitat a Catalunya i a l'escala internacional. En el curs de l'acte es va agraïr també les 27 escoles catalanes que van sumar-se als prop de 130.000 estudiants participants de tot el món.

 


Veure noticies

Vull rebre el butlletí setmanal