Notícies

coberta - tenir cura boscos

Perquè ens convé tenir cura dels boscos?

18/04/2012

Unescocat ha presentat els materials divulgatius sobre boscos elaborats amb el suport de l'Obra Social CatalunyaCaixa amb motiu de l'Any Internacional dels Boscos. Es tracta del llibret Perquè ens convé tenir cura dels boscos?, de materials educatius per a cicle superior de primària i primer cicle d’ESO i del document sobre els Principals resultats de l’Avaluació dels recursos forestals mundials 2010 (FAO)

En el curs de l’acte han intervingut Miquel Àngel Essomba, director del Centre UNESCO de Catalunya; Miquel Rafa, director de l’Àrea de Territori i Medi Ambient de l’Obra Social de CatalunyaCaixa; i Joanjo Ibáñez,de CREAF, que hi fa una conferència sobre la situació dels boscos a Catalunya. Finalment, Sara Batet i Mireia Figueras, del departament de sosenibilitat d’Unescocat, i José Luis Ordoñez, de 2Salamandra, han presentat els diversos materials.


Veure noticies

Vull rebre el butlletí setmanal